ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Προϊόντα ακράτειας

Κωδικός: PA-003
Μαντηλάκια Hartmann Molicare Skin για καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχης. Δεν διαθέτουν αλκοόλ, είναι υγρά και κατάλληλα για φροντίδα δέρματος, καθαρισμού των λερωμένων επιφανειών του δέρματος,όπως και για ακράτεια. Για χρήση χωρίς σαπούνι και νερό και εμποδίζουν τη μετάδοση μικροβίων. Μέγεθος 20×30 ..
2.90€
Χωρίς ΦΠΑ:2.34€
Κωδικός: PA-001
Ανδρικές σερβιέτες ακράτειας Molimed Active της Hartmann σε σχήμα θήκης, με υπεραπορροφητικό πυρήνα που αιχμαλωτίζει τις δυσάρεστες οσμές. Επιθέματα ακράτειας για άντρες με αντιβακτηριακό μη υφασμένο υλικό με ουδέτερο pH και τεχνολογία Dry-Plus για να παραμένει το δέρμα στεγνό. Μαζί με την λευκή εξω..
4.80€
Χωρίς ΦΠΑ:3.87€
Κωδικός: PA-002
Επιθέματα ανδρικής ακράτειας Hartmann – Protect Molimed σε σχήμα φωλιάς, με υπεραπορροφητικό πυρήνα που αιχμαλωτίζει τις δυσάρεστες οσμές. Επιθέματα ακράτειας για άντρες με αντιβακτηριακό μη υφασμένο υλικό με ουδέτερο pH και τεχνολογία Dry-Plus για να παραμένει το δέρμα στεγνό. Μαζί με την λευκή εξω..
4.80€
Χωρίς ΦΠΑ:3.87€
Κωδικός: PA-006
Σερβιέτες Molimed Mini της Hartmann για ασθενείς με ακράτεια. Σερβιέτες ακράτειας με αντιβακτηριακό μη υφασμένο υλικό με ουδέτερο pH και τεχνολογία Dry-Plus καθώς και υπεραπορροφητικό πυρήνα που αιχμαλωτίζει τις δυσάρεστεςο σμές. Με επένδυση από μη υφασμένο υλικό σε ολόκληρη την επιφάνεια της σερβιέ..
4.50€
Χωρίς ΦΠΑ:4.50€
Κωδικός: PA-005
Σερβιέτες Molimed Midi της Hartmann για ασθενείς με ακράτεια. Σερβιέτες ακράτειας με αντιβακτηριακό μη υφασμένο υλικό με ουδέτερο pH και τεχνολογία Dry-Plus καθώς και υπεραπορροφητικό πυρήνα που αιχμαλωτίζει τις δυσάρεστεςο σμές. Με επένδυση από μη υφασμένο υλικό σε ολόκληρη την επιφάνεια της σερβιέ..
5.50€
Χωρίς ΦΠΑ:5.50€
Κωδικός: PA-015
Υποσέντονο MEDI PAD 60x90cm 20τεμΑπορροφητικά υποστρώματα για επιπλέον προστασία σε κρεβάτια και καρέκλες.Ιδανικό για ιατρική περίθαλψη, όπως αλλαγή τραυμάτων ή για δειγματοληψία αίματος.   Μαλακό και άνετο για τον ασθενή...
6.00€
Χωρίς ΦΠΑ:6.00€
Κωδικός: PA-004
Σερβιέτες Molimed Maxi της Hartmann για ασθενείς με ακράτεια. Σερβιέτες ακράτειας με αντιβακτηριακό μη υφασμένο υλικό με ουδέτερο pH και τεχνολογία Dry-Plus καθώς και υπεραπορροφητικό πυρήνα που αιχμαλωτίζει τις δυσάρεστεςο σμές. Με επένδυση από μη υφασμένο υλικό σε ολόκληρη την επιφάνεια της σερβιέ..
6.50€
Χωρίς ΦΠΑ:6.50€
Κωδικός: PA-011
Υποσέντονα μίας χρήσης 60x90cm της Hartmann. Υποσέντονα με απορροφητικό πυρήνα από απαλές νιφάδες κυτταρίνης. Επένδυση από μη υφασμένο υλικό υφασμάτινης υφής που καλύπτει όλη την επιφάνεια του υποσέντονου μέχρι και το περίγραμμα από μεμβράνη. Αδιάβροχη, αντιολισθητική εξωτερική μεμβράνη. Διπλωμένα, ..
9.00€
Χωρίς ΦΠΑ:7.26€
Κωδικός: PA-007
Βρακάκι (σλιπ) ακράτειας ημέρας Mobile της Hartmann. Πάνα σλιπ ακράτειας. Ενισχυμένο για χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τέλεια εφαρμογή στο σώμα. Άνετο και φιλικό με το δέρμα. Με ισχυρό υπεραπορροφητικό πυρήνα 3 στρωµάτων. Σλιπ ακράτειας που φοριούνται και αφαιρούνται όπως τα κοινά εσώρουχα. Με ..
9.50€
Χωρίς ΦΠΑ:7.66€
Κωδικός: PA-016
Υποσέντονο MEDI PAD 90x180cm 20τεμΑπορροφητικά υποστρώματα για επιπλέον προστασία σε κρεβάτια και καρέκλες.Ιδανικό για ιατρική περίθαλψη, όπως αλλαγή τραυμάτων ή για δειγματοληψία αίματος.   Μαλακό και άνετο για τον ασθενή...
8.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.00€
Κωδικός: PA-008
Βρακάκι (σλιπ) ακράτειας νύχτας Mobile της Hartmann, για χρήση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σλιπ ακράτειας που φοριούνται και αφαιρούνται όπως τα κοινά εσώρουχα. Με αντιβακτηριακό μη υφασμένο υλικό τεχνολογίας Dry-Plus με ουδέτερο pH, υπεραπορροφητικό πυρήνα που αιχμαλωτίζει τις δυσάρεστες οσμές και..
10.50€
Χωρίς ΦΠΑ:8.47€
Κωδικός: PA-012
Υποσέντονα ακράτειας με ενισχυμένη απορροφητικότητα μίας χρήσης 60x90cm PLUS της Hartmann. Υποσέντονα με απορροφητικό πυρήνα από απαλές νιφάδες κυτταρίνης. Επένδυση από μη υφασμένο υλικό υφασμάτινης υφής που καλύπτει όλη την επιφάνεια του υποσέντονου μέχρι και το περίγραμμα από μεμβράνη. Αδιάβροχη, ..
13.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.48€
Κωδικός: PA-013
Υποσέντονα ακράτειας με ενισχυμένη απορροφητικότητα μίας χρήσης 90x180cm της Hartmann. Υποσέντονα με απορροφητικό πυρήνα από απαλές νιφάδες κυτταρίνης. Επένδυση από μη υφασμένο υλικό υφασμάτινης υφής που καλύπτει όλη την επιφάνεια του υποσέντονου μέχρι και το περίγραμμα από μεμβράνη. Αδιάβροχη, αντι..
13.00€
Χωρίς ΦΠΑ:10.48€
Κωδικός: PA-009
Αυτοκόλλητες πάνες Molicare της Hartmann. Πάνες ακράτειας με εξωτερική όψη υφασμάτινης υφής, αδιαπέρατη από τα υγρά, με απαλό αεροδιαπερατό και υγροαπωθητικό μη υφασμένο υλικό στην περιοχή των γοφών. Διαθέτουν επίσης αντιβακτηριακό μη υφασμένο υλικό τεχνολογίας Dry-Plus με ουδέτερο pH, υπεραπορροφητ..
13.30€
Χωρίς ΦΠΑ:10.73€
Κωδικός: PA-010
Αυτοκόλλητη πάνα νύχτας Molicare Plus της Hartmann. Αυτοκόλλητες πάνες Molicare της Hartmann. Πάνες ακράτειας με εξωτερική όψη υφασμάτινης υφής, αδιαπέρατη από τα υγρά, με απαλό αεροδιαπερατό και υγροαπωθητικό μη υφασμένο υλικό στην περιοχή των γοφών. Διαθέτουν επίσης αντιβακτηριακό μη υφασμένο υλικ..
14.20€
Χωρίς ΦΠΑ:11.45€
Κωδικός: PA-014
Υποσέντονο HOSPITAL 60x90cm 70τεμΑπορροφητικά υποστρώματα για επιπλέον προστασία σε κρεβάτια και καρέκλες.Ιδανικό για ιατρική περίθαλψη, όπως αλλαγή τραυμάτων ή για δειγματοληψία αίματος.   Μαλακό και άνετο για τον ασθενή...
14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:14.00€
Εμφάνιση 1 έως 16 από 16 (1 Σελ.)