ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Γόνατο

Brand: +Vita Κωδικός: 175
Επιμήριο ΕλαστικόΕλαφρύ και εύχρηστο βοήθημα στήριξης του μηρού. Φορετό. Σωληνωτή πλέξη,από επενδεδυμένο ελαστικό διπλής περιέλιξης. Αντιεφιδρωτικό. Επιτυγχάνει βαθμιαία συμπίεση των μαλακών μορίων και των ιστών. Πλένεται. Αμφιδέξιο.Χρώμα: ΜπεζΕνδείξεις:Συντηρητική αποκατάσταση σε κακώσεις-θλάσεις μ..
8.00€
Χωρίς ΦΠΑ:6.45€
Brand: +Vita Κωδικός: 179
Επιγονατίδα ΕλαστικήΕπιγονατίδα από επενδεδυμένο ελαστικό ύφασμα διπλής περιέλιξης. Αντιεφιδρωτική. Ανακουφίζει από τον πόνο λόγω φλεγμονών και οιδημάτων. Επιτυγχάνει βαθμιαία συμπίεση των μαλακών μορίων και ιστών. Πλένεται. Αμφιδέξια.Χρώμα: ΜπεζΕνδείξεις:Συντηρητική αποθεραπεία σε οστεοαρθρίτιδα γό..
8.80€
Χωρίς ΦΠΑ:7.10€
Brand: +Vita Κωδικός: 176
Επιμήριο NeopreneΑπό neoprene 3mm αρίστης ποιότητoς και αντοχής. Εσωτερική επένδυση βαμβακερή και υποαλλεργική. Συμπιέζει βαθμιαία τα μαλακά μόρια και τους ιστούς.Συγκρατεί τη θερμότητα του σώματος, ανακουφίζει από το άλγος. Αμφιδέξιο.Χρώμα: ΜπλεΕνδείξεις:Συντηρητική αποκατάσταση σε κακώσεις-θλάσεις..
11.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.87€
Υποεπιγονατιδικό Strap Με Σιλικόνη
-36 %
Brand: +Vita Κωδικός: 178
Υποεπιγονατιδικό Strap Με ΣιλικόνηΥποεπιγονατιδικό strap με εσωτερικό επίθεμα σιλικόνης, ανατομικά σχεδιασμένο.Αυτοκόλλητο κλείσιμο με velcro. Αποφορτίζει και προστατεύει τον επιγονατιδικό τένοντα. Αμφιδέξιo.Ενδείξεις:Ιδανικό για επανένταξη στην άθλησηΣυντηρητική αποθεραπεία σε τενοντίτιδα επιγονατι..
14.00€ 22.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.29€
Brand: +Vita Κωδικός: 177
Υποεπιγονατιδική Δέστρα Neoprene με Pad ΣιλικόνηςΚατασκευή από neoprene.Αυτοκόλλητο κλείσιμο με velcro.Εσωτερικό προσθαφαιρούμενο επίθεμα σιλικόνης.Αμφιδέξια.Ενδείξεις:Ιδανική για επανένταξη στην άθλησηΣυντηρητική αποθεραπεία σε τενοντίτιδα επιγονατιδικού συνδέσμου (“JUMPER’S KNEE”)Οστεοχονδρίτιδα κ..
14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.29€
Brand: +Vita Κωδικός: 181
Επιγονατίδα Ελαστική με Οπή και ΕλάσματαΕπιγονατίδα από επενδεδυμένο ελαστικό ύφασμα διπλής περιέλιξης. Αντιεφιδρωτική.Τέσσερεις εύκαμπτες spiral αμφίπλευρες μπανέλες σταθεροποίησης των συνδέσμων.Πρόσθια οπή για άνετη εφαρμογή στο γόνατο. Ανακουφίζει από τον πόνο λόγω φλεγμονών και οιδημάτων. Επιτυγ..
18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:14.52€
Brand: +Vita Κωδικός: 180
Επίδεση Επιγονατίδος Neoprene ΑνοιχτήΚατασκευασμένη από επενδεδυμένο neoprene. Αυτοκόλλητη σε σημεία επιλογής για βαθμιαία συμπίεση των μαλακών μορίων και των ιστών. Διαθέτει μαξιλάρι σταθεροποίησης της επιγονατίδος. Αντικαθιστά άριστα όλες τις απλές επιδέσεις.Αμφιδέξια.Μέγεθος: One sizeΕνδείξεις:Ήπ..
28.00€
Χωρίς ΦΠΑ:22.58€
Brand: +Vita Κωδικός: 182
Επιγονατίδα Neoprene Πολλαπλής Αστάθειας “LIGAMENT”Κατασκευή από neoprene 4mm, με εσωτερική απορροφητική και υποαλλεργική επένδυση. Οπή στο γόνατο με ενσωματωμένο σταθερό μαξιλάρι αποφόρτισης της επιγονατίδος. Τέσσερεις πλάγιες εύκαμπτες spiral μπανέλες υποστήριξης των πλαγίων συνδέσμων. Τέσσερεις δ..
58.00€
Χωρίς ΦΠΑ:46.77€
Brand: +Vita Κωδικός: 183
Ακινητοποιητής ΓόνατοςΚατασκευή από αφρώδες υλικό (foam), αεριζόμενο και φιλικό προς το δέρμα,με εσωτερική επένδυση, αντιεφιδρωτική και απορροφητική. Αποτελείται από τρία αυτοκόλλητα τμήματα (panels) με προσθαφαιρούμενες πλάγιες μπανέλες αλουμινίου. Δύο άκαμπτες οπίσθιες μπανέλες ακινητοποίησης του ..
58.00€
Χωρίς ΦΠΑ:46.77€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)