ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Ανατομικά Μαξιλάρια

Κωδικός: 092
Μαξιλάρι αυχένα φουσκωτόΚατασκευασμένο από PVCΕπενδυμένο με βελούδινο κάλυμμα φιλικό προς το χρήστηΒοηθά στη διατήρηση της σωστής θέσης του αυχέναΑπαλλάσσει από τους πόνους του αυχενικού συνδρόμουΦουσκώνει εύκολα με το στόμα ή με τη χρήση αντλίας και κλείνει με πώμαΕύκολο στη μεταφορά και χρήση του ..
8.00€
Χωρίς ΦΠΑ:6.45€
Κωδικός: 093
Μαξιλάρι πλάτης - αυτοκινήτουΕιδικά σχεδιασμένο για την υποστήριξη της πλάτης.Μαξιλάρι κατασκευασμένο από Visco - Elastic πολυουρεθάνη (memory foam) επενδυμένο με βαμβακερό ύφασμα (πλενόμενο). Χάρη στο υλικό του, προσαρμόζεται στη φυσιολογική καμπύλη της μέσης και διασφαλίζει τη λήψη σωστής στάσης τ..
23.50€
Χωρίς ΦΠΑ:18.95€
Κωδικός: 091
Μαξιλάρι αυχένα ViscoΚατασκευασμένο από visco-elastic με πλενόμενο κάλυμμα.Ιδανική λύση για το αυχενικό σύνδρομο.Επενδυμένο με βελούδινο κάλυμμα φιλικό προς το χρήστη.Βοηθά στη διατήρηση της σωστής θέσης του αυχένα.Εύκολο στη μεταφορά και χρήση του στα ταξίδια.Χρησιμοποιείται κατά την ανάπαυση σε κα..
26.50€
Χωρίς ΦΠΑ:21.37€
Κωδικός: 086
Μαξιλάρι Ύπνου Ανατομικό EconomyΜαξιλάρι κατασκευασμένο από visco-elastic, ιδανικό για να σας προσφέρει έναν ευχάριστο ύπνο χωρίς ενοχλήσεις και πονοκεφάλους. Προσαρμόζεται άμεσα στο σχήμα του αυχένα και κατανέμει ισομερώς την πίεση μειώνονταςτην καταπόνηση κατά τη διάρκεια του ύπνου. Διαθέτει μαξιλ..
45.00€
Χωρίς ΦΠΑ:36.29€
Κωδικός: 088
Μαξιλάρι ύπνου standard economyΜαξιλάρι κατασκευασμένο από visco-elastic, ιδανικό για να σας προσφέρει έναν ευχάριστο ύπνο χωρίς ενοχλήσεις και πονοκεφάλους. Προσαρμόζεται άμεσα στο σχήμα του αυχένα και κατανέμει ισομερώς την πίεση μειώνονταςτην καταπόνηση κατά τη διάρκεια του ύπνου. Διαθέτει μαξιλα..
47.00€
Χωρίς ΦΠΑ:37.90€
Κωδικός: 084
Μαξιλάρι Ύπνου Comfort MediumΜαξιλάρι κατασκευασμένο από visco-elastic, ιδανικό για να σας προσφέρει έναν ευχάριστο ύπνο χωρίς ενοχλήσεις και πονοκεφάλους. Προσαρμόζεται άμεσα στο σχήμα του αυχένα και κατανέμει ισομερώς την πίεση μειώνονταςτην καταπόνηση κατά τη διάρκεια του ύπνου. Διαθέτει μαξιλαρο..
50.00€
Χωρίς ΦΠΑ:40.32€
Κωδικός: 085
Ανατομικό μαξιλάρι comfort largeΜαξιλάρι κατασκευασμένο από visco-elastic, ιδανικό για να σας προσφέρει έναν ευχάριστο ύπνο χωρίς ενοχλήσεις και πονοκεφάλους. Προσαρμόζεται άμεσα στο σχήμα του αυχένα και κατανέμει ισομερώς την πίεση μειώνονταςτην καταπόνηση κατά τη διάρκεια του ύπνου. Διαθέτει μαξιλ..
55.00€
Χωρίς ΦΠΑ:44.35€
Κωδικός: 087
Μαξιλάρι standard comfortΜαξιλάρι κατασκευασμένο από visco-elastic, ιδανικό για να σας προσφέρει έναν ευχάριστο ύπνο χωρίς ενοχλήσεις και πονοκεφάλους. Προσαρμόζεται άμεσα στο σχήμα του αυχένα και κατανέμει ισομερώς την πίεση μειώνονταςτην καταπόνηση κατά τη διάρκεια του ύπνου. Διαθέτει μαξιλαροθήκη..
60.00€
Χωρίς ΦΠΑ:48.39€
Κωδικός: 089
Μαξιλάρι ύπνου ανατομικό snoreΜαξιλάρι κατασκευασμένο από visco-elastic, ιδανικό για να σας προσφέρει έναν ευχάριστο ύπνο χωρίς ενοχλήσεις και πονοκεφάλους. Προσαρμόζεται άμεσα στο σχήμα του αυχένα και κατανέμει ισομερώς την πίεση μειώνονταςτην καταπόνηση κατά τη διάρκεια του ύπνου. Διαθέτει μαξιλαρ..
60.00€
Χωρίς ΦΠΑ:48.39€
Κωδικός: 090
Μαξιλάρι ύπνου deluxe orthopedicΜαξιλάρι κατασκευασμένο από visco-elastic, ιδανικό για να σας προσφέρει έναν ευχάριστο ύπνο χωρίς ενοχλήσεις και πονοκεφάλους. Προσαρμόζεται άμεσα στο σχήμα του αυχένα και κατανέμει ισομερώς την πίεση μειώνοντας την καταπόνηση κατά τη διάρκεια του ύπνου. Διαθέτει μαξι..
75.00€
Χωρίς ΦΠΑ:60.48€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)