ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Καρπός - Αντιβράχιο

Κωδικός: 151
Περικάρπιο-ΔέστραΕλαστικό περικάρπιο, ύψους 7cm, με διπλή αυτοκόλλητη επίδεση. Ιδανικό για την άθληση και την εργασία. Σταθεροποιεί και ελέγχει τις κινήσεις του καρπού. Πλένεται.Αμφιδέξιο.Χρώμα: ΜπεζΕνδείξεις:Απλές κακώσεις καρπού            ..
6.00€
Χωρίς ΦΠΑ:4.84€
Κωδικός: 148
Δέστρα Επικονδυλίτιδος NeopreneΑπό επενδεδυμένο neoprene 3mm. Ρυθμιζόμενη αυτοκόλλητη δέστρα, με μαξιλαράκι πίεσης των μαλακών μορίων και συνδέσμων. Αμφιδέξια.Χρώμα: ΜπλεΕνδείξεις:Πρόληψη και αποθεραπεία της επικονδυλίτιδος αγκώνοςΙδανικό για αθλητικές δραστηριότητες       ..
14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.29€
Κωδικός: 152
Επίδεση Καρπού-Παλάμης NeopreneΠερικάρπιο από neoprene, με υποαλλεργική επένδυση.Ανοιχτό στον αντίχειρα. Άριστη στήριξη παλάμης-καρπού.Αυτοκόλλητο κλείσιμο με velcro. Αμφιδέξια.Χρώμα: ΜπλεΕνδείξεις:Ελαφρές κακώσεις καρπούΕπανένταξη στην άθληση      Μέγεθος: One size*Άμεση παράδοσ..
14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.29€
Κωδικός: 153
Περικάρπιο Neoprene με ΑντίχειραΚατασκευή από neoprene 3mm, με εσωτερική υποαλλεργική επένδυση.Παρέχει στήριξη στον καρπό και τον αντίχειρα. Κλείσιμο με velcro.Αμφιδέξιο.Χρώμα: ΜπλεΕνδείξεις:Ελαφρές κακώσεις καρπού-αντίχειραΤενοντίτιδαΑρθρίτιδαΜέγεθος: One size          &nbs..
14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.29€
Κωδικός: 147
Περιαγκώνιο με Πίεστρο ΣιλικόνηςΒοήθημα επικονδυλίτιδος neoprene, με εσωτερική υποαλλεργική επένδυση. Το πίεστρο σιλικόνης επιτυγχάνει επιπλέον προστασία και σωστή συμπίεση. Η αυτοκόλλητη δέστρα σταθεροποιεί ομοιόμορφα το περιαγκώνιο. Ρυθμιζόμενο κλείσιμο velcro για εύκολη προσαρμογή και σταθεροποίη..
23.00€
Χωρίς ΦΠΑ:18.55€
Κωδικός: 154
Νάρθηκας Καρπού - Αντίχειρα ΑυτοκόλλητοςΚατασκευή από επενδεδυμένο υλικό neoprene. Αυτοκόλλητο ρυθμιζόμενο κλείσιμο velcro στον καρπό και τον αντίχειρα για σωστή εφαρμογή. Spiral έλασμα για την ελεγχόμενη ακινητοποίηση του αντίχειρα. Διατίθεται σε αριστερό και δεξιό.Ενδείξεις:Συντηρητική αποκατάστασ..
25.00€
Χωρίς ΦΠΑ:20.16€
Κωδικός: 156
Νάρθηκας Καρπού - ΑντίχειραΙσχυρός νάρθηκας καρπού-αντίχειρα, από αεριζόμενο αφρώδες υλικό (foam), με εσωτερική επένδυση ελαστικής λύκρας. Διαθέτει λάμα ακινητοποίησης του αντίχειρασε απαγωγή , καθώς και διαμορφώσιμη λάμα για την ακινητοποίηση και αποφόρτιση της CMC καρπομετακάρπιας άρθρωσης. Διατίθ..
48.00€
Χωρίς ΦΠΑ:38.71€
Κωδικός: 157
Νάρθηκας Καρπού με ΔέστραΝάρθηκας από ελαστικό υλικό ισχυρής συμπίεσης, με διαμορφώσιμη λάμα αλουμινίου. Περιορίζει την κίνηση και ελέγχει την κάμψη του καρπού. Ρυθμιζόμενη δέστρα για σωστή εφαρμογή και ακινητοποίηση. Επιτρέπει την κίνηση των δακτύλων.Διατίθεται σε αριστερό και δεξιό.Ενδείξεις:Μετεγ..
48.00€
Χωρίς ΦΠΑ:38.71€
Κωδικός: 149
Περιαγκώνιο με Σιλικόνη “CCA”Πρωτοποριακή κατασκευή από 3D μη ελαστικό υλικό. Φέρει εσωτερικά “pad” σιλικόνης για αποφόρτιση και βαθμιαία θεραπευτική συμπίεση στους ερεθισμένους τένοντες και ιστούς. Οι συχνές μικρομαλάξεις, λόγω της σιλικόνης, αυξάνουν τη ροή του αίματος και ανακουφίζουν από το άλγο..
68.00€
Χωρίς ΦΠΑ:54.84€
Κωδικός: 155
Δυναμικός Πηχεοκαρπικός Νάρθηκας “CCA SYSTEM”Δυναμικός πηχεοκαρπικός νάρθηκας κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητoς ανθεκτικά και αεριζόμενα υλικά με εξωτερική δερμάτινη επένδυση. Φέρει διαμορφωμένη παλαμιαία λάμα αλουμινίου επενδεδυμένη με δέρμα. Στη ραχιαία επιφάνεια του νάρθηκα υπάρχει επιπλέον ορ..
78.00€
Χωρίς ΦΠΑ:62.90€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)