ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Αλτήρες γυμναστικής

Κωδικός: OG-008
Pegasus® Βάρη χειρός βινυλίου (1kg).Οι ασκήσεις με βάρος είναι ένα από τις πιο αποτελεσματικές προπονήσεις, τόσο στον τομέα της υγείας και της εκγύμνασης, όσο και της αποκατάστασης. Οι μύες ενισχύονται μέσω της χρήσης των αλτήρων και ταυτόχρονα σχηματίζεται ένα όμορφα διαμορφωμένο σώμα. Αυτοί ο..
2.80€
Χωρίς ΦΠΑ:2.26€
Κωδικός: OG-009
Pegasus® Βάρη χειρός βινυλίου (1.5kg).Οι ασκήσεις με βάρος είναι ένα από τις πιο αποτελεσματικές προπονήσεις, τόσο στον τομέα της υγείας και της εκγύμνασης, όσο και της αποκατάστασης. Οι μύες ενισχύονται μέσω της χρήσης των αλτήρων και ταυτόχρονα σχηματίζεται ένα όμορφα διαμορφωμένο σώμα. Αυτοί..
4.20€
Χωρίς ΦΠΑ:3.39€
Κωδικός: OG-010
Pegasus® Βάρη χειρός βινυλίου (2kg).Οι ασκήσεις με βάρος είναι ένα από τις πιο αποτελεσματικές προπονήσεις, τόσο στον τομέα της υγείας και της εκγύμνασης, όσο και της αποκατάστασης. Οι μύες ενισχύονται μέσω της χρήσης των αλτήρων και ταυτόχρονα σχηματίζεται ένα όμορφα διαμορφωμένο σώμα. Αυτοί ο..
5.60€
Χωρίς ΦΠΑ:4.52€
Κωδικός: OG-011
Pegasus® Βάρη χειρός βινυλίου (3kg).Οι ασκήσεις με βάρος είναι ένα από τις πιο αποτελεσματικές προπονήσεις, τόσο στον τομέα της υγείας και της εκγύμνασης, όσο και της αποκατάστασης. Οι μύες ενισχύονται μέσω της χρήσης των αλτήρων και ταυτόχρονα σχηματίζεται ένα όμορφα διαμορφωμένο σώμα. Αυτοί ο..
8.40€
Χωρίς ΦΠΑ:6.77€
Κωδικός: OG-017
Αλτηράκι 2.2kg (Φ28). Αλτήρας βάρους 2.2kg και διαστάσεων 28x380mm για να τοποθετήσετε δίσκους βάρους εσωτερικής διαμέτρου 29mm. Για την ασφάλειά σας και για να μην μετακινούνται τα βάρη, ο αλτήρας διαθέτει βιδωτό πιάσιμο...
9.00€
Χωρίς ΦΠΑ:7.26€
Κωδικός: OG-012
Pegasus® Βάρη χειρός βινυλίου (4kg).Οι ασκήσεις με βάρος είναι ένα από τις πιο αποτελεσματικές προπονήσεις, τόσο στον τομέα της υγείας και της εκγύμνασης, όσο και της αποκατάστασης. Οι μύες ενισχύονται μέσω της χρήσης των αλτήρων και ταυτόχρονα σχηματίζεται ένα όμορφα διαμορφωμένο σώμα. Αυτοί ο..
11.20€
Χωρίς ΦΠΑ:9.03€
Κωδικός: OG-013
Pegasus® Βάρη χειρός βινυλίου (5kg).Οι ασκήσεις με βάρος είναι ένα από τις πιο αποτελεσματικές προπονήσεις, τόσο στον τομέα της υγείας και της εκγύμνασης, όσο και της αποκατάστασης. Οι μύες ενισχύονται μέσω της χρήσης των αλτήρων και ταυτόχρονα σχηματίζεται ένα όμορφα διαμορφωμένο σώμα. Αυτοί ο..
14.00€
Χωρίς ΦΠΑ:11.29€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)