ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Είδη Κατάκλισης

Κωδικός: 016
Κουλούρα κατάκλισης φουσκωτή από καουτσούκΠροτείνεται για την πρόληψη δημιουργίας ελκών κατάκλισης, καθώς και για την ανακούφιση του πόνου στην περιοχή του κόκκυγα.Ανθεκτική κατασκευήΜε αεροθάλαμο & βαλβίδα ασφαλείαςΔιαθέσιμη σε διάμετρο 40cm & 45cmΚατάλληλη για χρήση στο κάθισμα ή το κρεβάτ..
11.00€
Χωρίς ΦΠΑ:8.87€
Κωδικός: 017
Κουλούρα κατάκλισης υφασμάτινηΠροτείνεται για την πρόληψη δημιουργίας ελκών κατάκλισης, καθώς και για την ανακούφιση του πόνου στην περιοχή του κόκκυγα.Ανθεκτική κατασκευή.Υφασμάτινη επένδυση.Με αεροθάλαμο & βαλβίδα.Κατάλληλη για χρήση στο κάθισμα ή το κρεβάτι. Διάμετρος Mαξιλαριού:Εσωτερικ..
16.00€
Χωρίς ΦΠΑ:12.90€
Κωδικός: 013
Αερόστρωμα κατάκλισης medium risk medicalΑπευθύνεται σε κλινήρεις ασθενείς για την πρόληψη και αντιμετώπιση του πρώτου σταδίου κατάκλισης.Αερόστρωμα κυψελωτό, από υλικό PVCΤο αερόστρωμα διεθέτει προεκτάσεις στα δύο άκρα του ώστε να εφαρμόζει κάτω από το στρώμα της κλίνης προς αποφυγή ολισθηρότηταςΔι..
103.00€
Χωρίς ΦΠΑ:83.06€
Κωδικός: 014
Αερόστρωμα κατάκλισης medium risk medicalΑπευθύνεται σε κλινήρεις ασθενείς μεσαίας επικινδυνότητας για την πρόληψη και αντιμετώπιση του πρώτου σταδίου κατάκλισης (middle risk).Αερόστρωμα κυψελωτό, από υλικό PVCΔιαθέτει προεκτάσεις στα δύο άκρα του ώστε να εφαρμόζει κάτω από το στρώμα της κλίνης προς..
115.00€
Χωρίς ΦΠΑ:92.74€
Κωδικός: 015
Αερόστρωμα κατάκλισης σωληνωτό υψηλού ρίσκου με ρυθμιστή πίεσης.Απευθύνεται σε κλινήρεις ασθενείς υψηλής επικινδυνότητας με βαθμό κατάκλισης δευτέρου ή τρίτου βαθμού καθώς και σε υπέρβαρους ασθενείς έως 140 Kg (high risk).Αερόστρωμα σωληνωτό, από ανθεκτικό υλικό PVC - NylonΔιαθέτει προεκτάσεις στα δ..
198.00€
Χωρίς ΦΠΑ:159.68€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)